× Uw geplande keuring en het coronavirus/ COVID-19. Vooralsnog gaan alle keuringen bij onze artsen door. Wel hanteren de artsen strengere voorschriften in het contact met u tijdens de keuring (conform de voorschriften van het rivm). Neem naast uw ZD code ook aanvullende documenten mee als u recentelijk voor uw bloeddruk of een diabetes test bij (bijvoorbeeld) uw huisarts bent geweest. Lees hier onze preventieve maatregelen.

Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Rijbewijskeuring Zeeland?

Triage zieke werknemers of monitoren medewerkers op COVID-19.
Voor bedrijven kunnen wij een programma opzetten, waarbij de Arbo-arts triage uitvoert bij zieke werknemers en het juiste advies geeft. Daarnaast kunnen wij medewerkers monitoren en regelmatig testen, zodat zij veilig hun werk kunnen uitvoeren.

Keuringen op eigen locatie?
Bent u een rijschoolhouder en verzorgt u zelf Code 95 opleidingen? Met een Groepskeuring kunt u één van onze VoorKeur artsen vragen de keuringen direct op locatie uit te voeren. U bent verzekerd van een goede begeleiding voor een vast tarief, zonder extra kosten. Voor Groepskeuringen of Keuring op maat is het tarief op aanvraag.

Heeft u een locatie beschikbaar?
Heeft u een locatie tot uw beschikking? Laat het ons weten. VoorKeur biedt haar klanten graag een professionele en prettige omgeving.

Partners

In samenwerking met Chauffeursnieuws en Transporteffect organiseren wij regelmatig drive-in keuringen.

Online een keuring plannen

U kunt gemakkelijk in een paar stappen een keuringsafspraak maken.

Neem gerust contact op

We zijn bereikbaar tussen 08:00 en 12:00 uur. We zijn ook bereikbaar voor spoedgevallen buiten deze tijden.

0118 724 999

Handige links

Over ons
FAQ
Contact
Algemene voorwaarden
Privacy verklaring

in samenwerking met Voor-keur

Bedrijfsgegevens

KVK: 35031236